Jordgubb o Lime

Detta är en liten blogg om enkel mat och smått o gott ❤️🥂

Mjölkfritt

Publicerad 2012-02-29 18:56:24 i Allmänt,

... så ska vi förtsätta nu i ca 2 mån.. De ska kolla om det är det som gör att V inte går upp så mycke.. Tack Tuss o Sofia och du på Liberoklubben för alla tips... vill gärna ha all hjälp.. men såg nu att hipp barnmat hade ganska mycke att välja på ändå :)

Även Neste och Semper hade.. men jag har fastnat för Hipp.. sen så är det ju bra att göra maten själv från grunden men nu ve jag att jag kan varva iaf o det e skönt.. Först när man får reda på något sånt här så känns det som hela världen bara går emot en... man bara ser motgångar o hur jobbigt allt kommer bli.. men sen efter lite prat med ens vänner o man googlar lite o så, då har man fått lite mer koll o allt går lättare.. Nu har vi ätit den mjölkfria gröten.. funka bra.. Vällingen lukta ju fisk..BRRRR men vi får väl se i natt hur han reagerar..
Ändå säger min magkänsla att det inte är mjölk... men läkarna e ju experter och säger de att vi ska prova så gör vi det.. På ett sätt hoppas man att det e laktos så det e inte e allvarligt..samtidigt som min magkänsla säger att han bara e liten... men jag måste ju se på kurvan o se att det inte riktigt stämmer... jaja vänner håll tummarna att han blir tjockare nu :) hahaha!!!
Puss på er

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela